Download Zone|Website map|Add to favourites|Welcome to Zhongshan Changsheng Metal Products Co,.Ltd




CHANGSHENG product center
Current location: Home»Changsheng News » Latest News » If you are first time to purchase wire shelving for E-commerce business from factory, you should konwQ&A

Recommended Products

CJ-B1433
CJ-B1433
China Famous Manufacturer 3 Tiers Rolling Light Duty Chrome Wire Shelving,hot sale for more than 60 countries,Amazon basics Audited Manufacture;70% Export to US&Japan Market, NSF Certified Factory Since 1996
CJ-W725
CJ-W725
Modern Wine Steel Wooden Furniture
LD9035180A5CW
LD9035180A5CW
Adjustable 5 Tier Heavy Duty Chrome Steel Wire Shelving Rack Shelf Cart 900x350, DIY style and freely adjustable, exporting to 60 countries
BK603570B3C
BK603570B3C
NSF & SGS Approval 3 Tiers Chrome Metal Wire Basket Rack for Home Storage ,hot sale for more than 60 countries,Amazon basics Audited Manufacture;70% Export to US&Japan Market, NSF Certified Factory Since 1996
CJ-A1256
CJ-A1256
Adjustable 5 Tiers Light Duty Metal Wire Shelving Rack , Loading Weight 50kgs Per Shelf. Hot Sales For Many Countries.
CJ-A1392
CJ-A1392
Customize Economic 4 Tiers Microwave Oven Metal Wire Shelf Rack with 18mm Thickness . Hot sales for Many Countries.
CJ-B1001
CJ-B1001
3 Tiers Metal Chrome Light Duty Kitchen Cart for home using, Loading Weight is 50kg Per Shelf, Hot sales for Many Countries
CJ-C1155Z
CJ-C1155Z
Popular mobile kitchen cart with wheels,wire shelf design,full sizes available,easy assemble,no tools required.

Top articles

Latest articles

Your browsing history

    Loading...

If you are first time to purchase wire shelving for E-commerce business from factory, you should konwQ&A

Categories: Latest NewsStars: 3Stars Visit: - Release time: 2021-12-16 13:34:00
Font size:【 Large Middle Small Source: Editor: Author: WELLAND

   If you are first time to purchase wire shelving for E-commerce business from factory, you may have following question to ask . Please take following to the answer from the professional shelf company-Changsheng Factory below

  Find bellow as well a few questions about your offer:

  1、Question: How long is the production time?

  Answers:, Our production time is 35-60 days by different series of products.

  2、Question: What materials are used?

  Answers: Material: carbon steel , stainless steel

  3、Question: Is the quality of the set low, average or high?

  Answers: Our quality level is middle to high ,due to 80% of our market is in Japan ,EU and USA .

  4、Question: What can be customized (logo printed in the boxes, packaging, instructions, …)?

  Answers: We can do customized logo and packing .

  5、Question: What are the warranty terms?

  Answers: Our warranty is one year after loading

  6、Question: Is it easy to assemble? Do you have a sample instruction set you can share?

  Answers: All of our products are assembled easily without any tools , we attached our assembly instruction for your references. besides,we can make design of instruction for each item from step by step . If you have wechat ,we can send you our assembly vedio . moreover ,you can visit Http//:www.zs-cs.com , we have upload our assembly vedio at the bottom of the homepage.

  7、Question: Does it come with wheels?

  Answers: The wheels is optional , some with wheels ,some without . We can share with EU market experiences and respect your order requirement.

  8、Question: What kind of tools are necessary to set it up?

  Answers:, No tools for assembly , If you insist to add , the hammper can be used to make it stable after the shelving assembled .

  9、Question: Does the product come with these tools?

  Answers: No . generally no.

  10、Question: Does it have bolts?

  Answers: No Bolts

  11、Question: Are the shelves height adjustable?

  Answers: Each layer of shelf height is adjustable

  12、Question: Do we need to re-assemble the product to adjust the height?

  Answers: No need re-assemble for height adjustment.

  13、Question: Is the product certified (e.g. NSF)?

  Answers: Our shelving product is NSF Approved

  14、Question: Are the surfaces of the product smooth or sharp?

  Answers: The surface is smooth and no burrs . Stable high quality is our advantage in the same trade line.

  15、Question: How long does the product painting last?

  Answers: Powder coating can be last more than 3 years . chrome would be one year around . chrome is for dry strorage use , powder coating is both dry and wet.

  16、Question: How much weight can each shelve take?

  Answers: The shelf weight would be optional by different use , we have 30kgs,40kgs,50kgs,120kgs,250kgs ,300kgs,350kgs per layer of shelf for your choices, and we can share with you hot sale choices for each sizes in the market .

  17、Question: Do shelves bend easily? Do you have any structure to avoid this?

  Answers: If heavier loading , the middle part would be bended . The better way to avoid is to load the stuffing evenly and no overloaded.

  18、Question: What is the material of the shelves?

  Answers: Our main material of shelves is carbon steel wire rods.

  19、Question: Do you have a sample installation manual or video you can share?

  Answers: yes,we have ,we would share with you .

  20、Question: Does the product have leveling feet?

  Answers: yes, if no wheels ,we would put leveling feet included each set of carton

  21、Question: Does the product have rubber feet?

  Answers: Our feet is not made of rubber . it's PE material

  22、Question: Are each part wrapped separately when packaged?

  Answers: We only shrinked wrapped the post by each 2pieces together. the shelves is packed with our export standard way . for E-commerce business ,we can make sure our mail box packing can be passed the droppping test 2A .

  21、Question: Does the product come with gloves in the installation kit?

  Answers: No need gloves in the installation kit .

  22、Question: Can the product have any add ons like e.g. hooks?

  Answers: Yes,we have N-hook for add on shelving unit.

  23、Question: What do I need to do to get samples?

  Answers: we can offer 1pc free sample for you . please tell us which item would you like ?

  24、Question: How long do they take to be ready to be sent?

  Answers: Our sample lead time is 5 days around.

Information about ""